Sale

Heren lange gewatteerde puffer jas zwart Nick

Oorspronkelijke prijs was: € 179.00.Huidige prijs is: € 129.00.

Laat je winterse stijl los met onze Heren lange gewatteerde puffer jas zwart Nick, nu verkrijgbaar in klassiek zwart. Deze nauwgezet vervaardigde jas is ontworpen om jouw ultieme metgezel te zijn in de kou, waarbij eigentijdse flair naadloos wordt gecombineerd met essentiële kenmerken.

Heren lange gewatteerde puffer jas zwart Nick

Verhoog je wintergarderobe met de Heren lange gewatteerde puffer jas zwart Nick! Laat stedelijke verfijning los met zijn geknoopte klep sluiting, afneembare capuchon en wind bestendige geribbelde manchetten. Deze nauwgezet vervaardigde jas biedt voldoende opbergruimte, inclusief een stijlvolle, geknoopte mouwzak. Verkrijgbaar in klassiek zwart en verschillende maten, het is het toppunt van comfort ontmoet stijl voor de moderne man. Maak een statement tegen de kou - koop nu de Nick Black Lange Gewatteerde Winterjas!

Sluiting met voorflap met knopen en dubbele rits optie

Ervaar veelzijdigheid met een sluiting met voorflap met knopen, aangevuld met twee ritssluitingen eronder. De onderste rits kan worden geopend voor gepersonaliseerd comfort, zodat je moeiteloos kunt aanpassen aan veranderende temperaturen.

Ruime opbergruimte

Blijf georganiseerd met twee voorzakken met flappen, binnenzakken met speciale warme fleece en een stijlvolle mouwzak met een knoopsluiting. Handige opslag voor al je benodigdheden zonder concessies te doen aan stijl.

Windbestendige geribbelde manchetten

Functie ontmoet mode met wind bestendige geribbelde manchetten, zodat je warm blijft terwijl je een vleugje verfijning toevoegt aan je winterlook.

Afneembare capuchon en bont

Pas je stijl aan en pas je aan aan wisselende weersomstandigheden met een afneembare capuchon en bont. Veelzijdigheid en praktisch gemak naadloos geïntegreerd in het ontwerp.

Voering van 300 GSM Thinsulate

Blijf warm, zelfs in de koudste omstandigheden, met de voering van 300 GSM Thinsulate, die optimale isolatie biedt zonder volume toe te voegen.

Waterafstotende en winddichte stof

Ontworpen om de elementen te weerstaan, beschikt de jas over waterafstotende en winddichte stof, waardoor je droog en beschermd blijft tegen de kou.

Duurzaam materiaal

Gemaakt van een buitenschaal van 85% polyester en 15% katoen, is de jas gebouwd om lang mee te gaan en extreme kou te weerstaan. Een duurzame investering in zowel stijl als functionaliteit.

Mouwzak met knoopsluiting

Ontdek extra gemak met een zak met knoopsluiting op de mouw, die veilige opslag biedt in een stijlvol en praktisch ontwerp.

Maatbereik

Vind jouw perfecte pasvorm met ons uitgebreide maatbereik, variërend van 46 tot 74. De Nick Black Long Puffer Winterjas is ontworpen om elk lichaamstype te passen, zodat je er op je best uitziet en je voelt.

Kleuropties

Verrijk je wintergarderobe met de tijdloze aantrekkingskracht van de klassieke zwarte kleur en verschillende tinten. Veelzijdig en verfijnd, het complementeert elke outfit voor verschillende gelegenheden.

Gratis verzending binnen Nederland

Geniet van het gemak van gratis verzending voor alle bestellingen binnen Nederland.

Snelle levering in 1-2 werkdagen

Je langverwachte product zal binnen slechts 1-2 werkdagen naar je onderweg zijn, afhankelijk van de beschikbaarheid van de voorraad. Als het product tijdelijk niet op voorraad is, vragen we vriendelijk om je geduld, of je kunt kiezen voor een onmiddellijke terugbetaling.

Vertrouwde koeriers voor betrouwbare levering

We vertrouwen je kostbare producten toe aan toonaangevende koeriersdiensten zoals PostNL, DHL, GLS en DPD, waardoor een veilige en betrouwbare levering aan je deur wordt gegarandeerd.

Zorgeloze retourneringen binnen 14 dagen

We begrijpen dat meningen soms veranderen. Als je niet helemaal tevreden bent met je aankoop of van gedachten verandert, geen zorgen! Je hebt een ruime periode van 14 dagen om het product terug te sturen.

Flexibele retourmogelijkheden

Binnen Nederland kun je je product eenvoudig retourneren via PostNL. Als je vanuit het buitenland retourneert, accepteren we pakketten die zijn verzonden via betrouwbare postdiensten zoals UPS, DHL, DPD of wat voor jou handig is.

Retourkosten voor eigen rekening

Houd er rekening mee dat de kosten voor het retourneren voor rekening van de consument zijn.

product