Heren leren jas grijs 9980

 279.00

Til uw kleding naar een hoger niveau met onze Heren leren jas grijs 9980. Dit veelzijdige stuk is ontworpen om u warm, stijlvol en klaar te houden voor wat de dag ook brengt. Of u nu naar uw werk gaat, een sociale bijeenkomst of een buitenavontuur, dit jack heeft u gedekt. Bestel nu om de perfecte combinatie van mode en functionaliteit te ervaren.

Heren leren jas grijs 9980

Verhef uw stijl met onze Heren leren jas grijs 9980. Deze veelzijdige jas biedt een middelste ritssluiting, een verwijderbare binnenkraag en capuchon, en een reeks zakken voor gemak. Kies uit maten variërend van 46 tot 74, wat zorgt voor de perfecte pasvorm. Met zijn 35 GSM dikte en polyester voering biedt het de ideale balans tussen lichtgewicht comfort en warmte. Of u nu naar kantoor gaat of een buitenavontuur, deze jas houdt u zowel stijlvol als voorbereid. Breid uw garderobe vandaag nog uit met dit essentiële stuk.

Middenritssluiting

Deze jas met middenritssluiting zorgt niet alleen dat je warm blijft in koud weer, maar biedt ook een strakke en verfijnde uitstraling.

Meerdere Zakken

Met twee borstzakken en twee voorzakken met ritssluiting biedt deze jas voldoende opbergruimte voor je essentiële spullen en voegt tegelijkertijd een vleugje bruikbaarheid toe aan je outfit.

Afneembare Binnenkraag en Capuchon

Pas je moeiteloos aan aan veranderende weersomstandigheden met de afneembare binnenkraag en capuchon, die gemakkelijk kunnen worden losgemaakt met behulp van de rits, waardoor je de flexibiliteit hebt om je jas naar wens te stylen.

Lichtgewicht en Warm

Met een dikte van 35 GSM en een polyester voering slaat deze jas de perfecte balans tussen lichtgewicht comfort en warmte, waardoor hij geschikt is voor verschillende gelegenheden.

Interne Zakken

Blijf georganiseerd met twee interne zakken – een met een rits om waardevolle spullen veilig op te bergen en een andere zonder voor snelle en gemakkelijke toegang tot essentiële benodigdheden.

Verstelbare Gespen

Pas de pasvorm en stijl van je jas aan met verstelbare gespen aan beide zijden, zodat deze je unieke lichaamsvorm complementeren.

Maat Beschikbaarheid

Kies uit een breed scala aan maten om ervoor te zorgen dat de perfecte pasvorm voor jouw lichaamstype wordt gegarandeerd, variërend van 46 tot 74.

Kleuropties

Toon je stijl met de elegante kleur Antraciet, een veelzijdige kleur die verschillende outfits en gelegenheden complementeert.

Gratis verzending binnen Nederland

Geniet van het gemak van gratis verzending voor alle bestellingen binnen Nederland.

Snelle levering in 1-2 werkdagen

Je langverwachte product zal binnen slechts 1-2 werkdagen naar je onderweg zijn, afhankelijk van de beschikbaarheid van de voorraad. Als het product tijdelijk niet op voorraad is, vragen we vriendelijk om je geduld, of je kunt kiezen voor een onmiddellijke terugbetaling.

Vertrouwde koeriers voor betrouwbare levering

We vertrouwen je kostbare producten toe aan toonaangevende koeriersdiensten zoals PostNL, DHL, GLS en DPD, waardoor een veilige en betrouwbare levering aan je deur wordt gegarandeerd.

Zorgeloze retourneringen binnen 14 dagen

We begrijpen dat meningen soms veranderen. Als je niet helemaal tevreden bent met je aankoop of van gedachten verandert, geen zorgen! Je hebt een ruime periode van 14 dagen om het product terug te sturen.

Flexibele retourmogelijkheden

Binnen Nederland kun je je product eenvoudig retourneren via PostNL. Als je vanuit het buitenland retourneert, accepteren we pakketten die zijn verzonden via betrouwbare postdiensten zoals UPS, DHL, DPD of wat voor jou handig is.

Retourkosten voor eigen rekening

Houd er rekening mee dat de kosten voor het retourneren voor rekening van de consument zijn.

product