Dames leren bikerjas perfecto zwart 9905

 229.00

Size Chart Men

Chest

Measure the circumference of the upper body over the shoulder

blades and under the armpits.

Waist

Measure the circumference of the waist at the narrowest point.

Arm’s Length

Measure the arm’s length from shoulder to cuff.

Back Length

Measure the back from the lump on the neck to the bottom edge of the jacket.

 

 

SizeXS 34S 36M 38L 40XL 422XL 443XL 464XL 485XL 506XL 527XL 528XL 569XL 5810XL 60
Chest4749515355575961636567697173
Waist4042444648505254565860626466
Arm's Length6161.56262.56363.56464.56565.56666.566.566.5
Back Length5556575859606162636465666768

Verhoog je modegevoel met onze Dames leren bikerjas perfecto zwart 9905, een ware belichaming van elegantie en veelzijdigheid. Of je je nu kleedt voor een speciale gelegenheid of je dagelijkse look versterkt, deze jas is de perfecte keuze. Mis de kans niet om een statement te maken met dit opmerkelijke stuk. Bestel de jouwe vandaag nog en ervaar de perfecte mix van mode en functionaliteit.

Dames leren bikerjas perfecto zwart 9905

Versterk je stijl met onze Dames leren bikerjas perfecto zwart 9905. Met een dubbele asymmetrische ritssluiting, voorepaulet, twee rits zakken en een voorste gespriem, combineert het moeiteloos mode en functie. Verkrijgbaar in boeiende kleuren en maten. Deze veelzijdige jas past bij alle lichaamstypes en vult elke outfit aan.

Dubbele Asymmetrische Ritssluiting

Maak een gedurfd mode statement met onze dubbele asymmetrische ritssluiting, waardoor deze jas een opvallende en stoere uitstraling krijgt die zeker de aandacht zal trekken.

Voor Epaulet (Geen Zak)

Het voorste epaulet van de jas voegt een vleugje verfijning toe zonder afbreuk te doen aan het strakke ontwerp, waardoor een gestroomlijnde esthetiek wordt geboden.

2 Voor rits zakken

Ontworpen met zowel stijl als functionaliteit in gedachten, deze jas is voorzien van twee voor rits zakken die niet alleen het chique uiterlijk accentueren, maar ook handige opslag bieden voor je essentiële spullen.

Knopen op de Kraag

De subtiele toevoeging van knopen op de kraag geeft een lucht van verfijning aan dit al modieuze stuk.

Voorste Gespenriem

Creëer een flatterend silhouet met de voorste gespenriem, waardoor je de pasvorm en stijl van de jas naar wens kunt aanpassen.

Leren Elastische Plooien aan Beide Zijkanten

Deze leren elastische plooien aan beide zijden verbeteren niet alleen de esthetiek van de jas, maar bieden ook flexibiliteit en comfort voor gemakkelijke beweging.

1 Verticale Binnenzak

Bescherm je waardevolle spullen met een interne verticale zak die een element van bruikbaarheid toevoegt aan deze stijlvolle jas.

Elastiek aan de Zijkanten

Met het elastiek aan de zijkanten wordt een strakke maar comfortabele pasvorm gegarandeerd, waarbij het zich aanpast aan je lichaamsvorm terwijl het bewegingsvrijheid biedt.

Katoenen Voering

De binnenkant van de jas is gevoerd met zacht katoen, waardoor je comfortabel en gezellig blijft, zelfs tijdens koelere seizoenen.

Beschikbare Kleuren

Verkrijgbaar in een scala aan betoverende kleuren, waaronder Brandy, Groen (gemaakt van Plantaardig Leer), en Zwart, Blauw en Rood (gemaakt van aniline), heb je de vrijheid om de tint te kiezen die het beste bij jouw individuele stijl past. Daarnaast zijn op maat gemaakte kleuropties beschikbaar op aanvraag.

Maten voor Elke Vrouw

We begrijpen het belang van inclusiviteit, en onze jas is verkrijgbaar in verschillende maten, zodat het geschikt is voor diverse lichaamstypes.

Gratis verzending binnen Nederland

Geniet van het gemak van gratis verzending voor alle bestellingen binnen Nederland.

Snelle levering in 1-2 werkdagen

Je langverwachte product zal binnen slechts 1-2 werkdagen naar je onderweg zijn, afhankelijk van de beschikbaarheid van de voorraad. Als het product tijdelijk niet op voorraad is, vragen we vriendelijk om je geduld, of je kunt kiezen voor een onmiddellijke terugbetaling.

Vertrouwde koeriers voor betrouwbare levering

We vertrouwen je kostbare producten toe aan toonaangevende koeriersdiensten zoals PostNL, DHL, GLS en DPD, waardoor een veilige en betrouwbare levering aan je deur wordt gegarandeerd.

Zorgeloze retourneringen binnen 14 dagen

We begrijpen dat meningen soms veranderen. Als je niet helemaal tevreden bent met je aankoop of van gedachten verandert, geen zorgen! Je hebt een ruime periode van 14 dagen om het product terug te sturen.

Flexibele retourmogelijkheden

Binnen Nederland kun je je product eenvoudig retourneren via PostNL. Als je vanuit het buitenland retourneert, accepteren we pakketten die zijn verzonden via betrouwbare postdiensten zoals UPS, DHL, DPD of wat voor jou handig is.

Retourkosten voor eigen rekening

Houd er rekening mee dat de kosten voor het retourneren voor rekening van de consument zijn.

product