Heren lams leren jas stonewash donkerbruin Bomber

 219.00

Laat ruige verfijning los met onze Heren lams leren jas stonewash donkerbruin Bomber. Dit veelzijdige stuk combineert naadloos stedelijke elegantie met tijdloze stijl.

Heren lams leren jas stonewash donkerbruin Bomber

Verhoog je stijl met onze Heren lams leren jas stonewash donkerbruin Bomber! Laat een fusie van ruige aantrekkingskracht en stedelijke verfijning los met op leer geïnspireerde zakken, een afneembare bontkraag en gezellige isolatie. In een rijke, donkerbruine tint belichaamt deze jas modern comfort en tijdloze stijl.

Middelste ritssluiting

Stijl ontmoet praktisch gemak met een middelste ritssluiting, wat zorgt voor eenvoud en verfijning bij elke keer dragen.

Leren Bij-Verfraaide Zakken

Twee voorzakken, elk versierd met leren bijen, bieden een onderscheidend accent om de algehele esthetiek van de bomber te verhogen.

Geribde Onderkant en Manchetten

Een klassieke afwerking met geribde onderkant en manchetten voegt een vleugje verfijning toe, waarbij robuuste charme wordt gecombineerd met tijdloze aantrekkingskracht.

Afneembaar Synthetisch Bont

Pas je look aan met een afneembare synthetische bontkraag, wat veelzijdigheid en aanpasbaarheid biedt aan verschillende stijlen.

Ritssluiting op Mouw

Een ritssluiting op de mouw voegt een stedelijke uitstraling toe, met praktische opbergruimte zonder concessies te doen aan stijl.

Gezellige Isolatie

Blijf warm in stijl met een Thinsulate-voering van 200 GSM en een polyester voering, wat comfort en isolatie biedt tegen de kou.

Praktische Binnenzakken

Ontdek binnenin praktische oplossingen met twee zakken – één met een ritssluiting voor veilige opslag en een andere zonder voor snelle en gemakkelijke toegang tot je essentiële spullen.

Gratis verzending binnen Nederland

Geniet van het gemak van gratis verzending voor alle bestellingen binnen Nederland.

Snelle levering in 1-2 werkdagen

Je langverwachte product zal binnen slechts 1-2 werkdagen naar je onderweg zijn, afhankelijk van de beschikbaarheid van de voorraad. Als het product tijdelijk niet op voorraad is, vragen we vriendelijk om je geduld, of je kunt kiezen voor een onmiddellijke terugbetaling.

Vertrouwde koeriers voor betrouwbare levering

We vertrouwen je kostbare producten toe aan toonaangevende koeriersdiensten zoals PostNL, DHL, GLS en DPD, waardoor een veilige en betrouwbare levering aan je deur wordt gegarandeerd.

Zorgeloze retourneringen binnen 14 dagen

We begrijpen dat meningen soms veranderen. Als je niet helemaal tevreden bent met je aankoop of van gedachten verandert, geen zorgen! Je hebt een ruime periode van 14 dagen om het product terug te sturen.

Flexibele retourmogelijkheden

Binnen Nederland kun je je product eenvoudig retourneren via PostNL. Als je vanuit het buitenland retourneert, accepteren we pakketten die zijn verzonden via betrouwbare postdiensten zoals UPS, DHL, DPD of wat voor jou handig is.

Retourkosten voor eigen rekening

Houd er rekening mee dat de kosten voor het retourneren voor rekening van de consument zijn.

product